LET OP: Voor een juiste werking van deze website dient u JavaScript in te schakelen voor deze browser.
Website opnieuw laden

CGJO - Christelijke Gereformeerde Jeugdwerk Organisatie - Christelijke Gereformeerde Jeugdwerk Organisatie

Diacoon `Deel je leven`: hoe betrek je jongeren bij diaconaat?

Hoe betrek je jongeren bij diaconaat? Kan dat Łberhaupt? In deze speciale uitgave van `Diacoon` worden heel veel concrete tips en achtergronden gegeven hoe je met jongeren met diaconaat aan de slag kan. Als CGJO mochten we hieraan meeschrijven.

Meer info...

Pop-up: conferentie voor jeugdleiders

Ben je werkzaam in het christelijk jeugdwerk? Noteer 16 & 17 mei! De conferentie is een activiteit van het netwerk INNOV8 en biedt iedereen die werkzaam is in het christelijk jeugdwerk de mogelijkheid om kennis, ervaring en ideeŽn uit te wisselen.

Meer info...

Hier ben ik!

CGJO is medeorganisator van `Hier ben ik`: Een event voor, door, met en over twintigers. GeÔnspireerd worden hoe je als twintiger je plek in kunt nemen in de kerk of als leider een stapje meer te weten komen over de wensen van 20ers in de kerk? Kom!

Meer info...

Nieuwe website!

Als CGJO hebben we al een tijdje een nieuwe huisstijl, incl. nieuw logo, magazine etc. Maar onze website was daar nog niet op aangepast. Dat is nu veranderd!

Meer info...

Het Boekje

Wat is seksualiteit? Wat doet het met je? Wat zijn de verschillen tussen jongens en meiden? En wat staat er nu eigenlijk in het Grote Boek over seksualiteit?

Meer info...

WEBCOMP online media