• Wat is de CGJO

    Wie zijn wij?

    De CGJO is een jeugdwerkorganisatie vanuit de Christelijke Gereformeerde Kerk. We streven ernaar dat er bloeiend jeugdwerk is in elke kerk, met als doel dat jongeren Jezus leren kennen.

De CGJO wil alles wat ze in huis heeft inzetten om zo veel mogelijk (CGK) kerken in Nederland te bereiken om het jeugdwerk te versterken. De CGJO biedt toerusting op maat voor jeugdwerkers die werken met kinderen, tieners en jongvolwassenen. Daarnaast zijn er trainings- en coachingsmogelijkheden voor clubs, verenigingen, kerkenraden, en ouders. Ook ontwikkelen we werkmateriaal voor de kerken. Daarnaast geven we vier keer per jaar het magazine Jeugd uit waarmee we werkers met de jeugd tips en inspiratie bieden voor hun jeugdwerk.

Vraagbaak

Er zijn in het jeugdwerk ook altijd kortere vragen waar je niet direct een avond over belegt. Denk bijvoorbeeld aan (advies over) materialen, beleidsstukken, invulling van een avond etc. De CGJO is graag een vraagbaak voor kerken en helpt waar het kan.

Netwerken

De CGJO onderhoudt ook contacten met andere organisaties zoals Kerkpunt, Missie NederlandLCJ en meer. Zo leren we van elkaar en doen we kennis op die we dan vervolgens graag weer met u delen.

Aanmelden nieuwsbrief

© CGJO

Webdesign Webteur