Skip to main content

Marjan Rozema


Administratief medewerkster

Marjam Rozema
  • Telefoon:
    055-3556257
  • E-mail:
    Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
  • Werkdagen:
    maandag, dinsdag en woensdag

Al geruime tijd zit ik wekelijks achter een bureau op het CGJO kantoor. Ik ben opgeleid als medisch analiste maar er kwam een moment in mijn leven dat ik mij geroepen voelde om bij de CGJO aan de slag te gaan. Mijn inzet voor het jeugdwerk ligt vooral op het administratieve en organisatorische vlak. Het meedenken in visie en beleid, het uitdenken van thema’s, het maken van een magazine, invulling geven aan projecten en de contacten via de mail met de achterban, maken het werk zinvol en afwisselend.

De visie van de CGJO spreekt mij aan; bloeiend jeugdwerk in elke kerk met als doel dat jongeren Jezus leren kennen. Het samen optrekken in de gemeente, je vindt het uitgebeeld in ons logo, zou logisch moeten zijn, maar vaak wordt jeugdwerk alleen maar overgelaten aan jeugdleiders. Toch is er zoveel méér uit te halen als jongeren ook gezien worden binnen héél de gemeente.

Ik schilder graag. Het creatieve proces dat je daarmee ingaat, is hetzelfde als bij jeugdwerk. Je hebt iets voor ogen, stap voor stap werk je naar dat doel toe en daarbij laat je je leiden in het vormingsproces.